- en hel helgs jobb.

Men det är inget ovanligt :) och jag jobbar bara kvällar så ingenting denna helgen innebär rubbad dygnsrytm.

Ikväll efter jobb sticker jag hem till Alex och de andra som är där och säger hej. Det blir helt konstigt när man jobbar som jag gör. Man missar kort- och spelkvällar, bio, häng på Möllan, bowling, förfester och fester. Det blir så dumt. Plus att Alex, Challe och Tora åker till Mallorca i början på maj och Kroatien 25 juli- 7 augusti. Jag blir så lack. Sen samtidigt vill jag inte boka någonting än för jag har ingen aning om hur det kommer bli med jobb i sommar. Men det löser sig! Jag har iallafall bestämt en veckas semester uppe i Göteborg hos Lina, punkt slut. Inte så tokigt faktiskt.

Håkan! Om du läser detta så undrar jag om du skulle vilja föra mig en tjänst och följa med mig till IKEA om en veckas tid. Mamma ska ha en fet spegel i födelsedagspresent och det är inte så smidigt att sitta med den på bussen. PUSS!

Nu är det duschen som gäller, sen börjar jobb 16.45.
Puss och annat skönt, ciao.

- jo med tjena.

Det var visst ett tag sen jag skrev här. Vad hände? Var är glöden, passionen? Äh, whatever...

Våren är iallafall här och det glädjer mig innerligt, trots att det är snorkallt om nätterna. Tog en powerwalk med Challisen imorse, vid elva. Vi gick Gågatan ner till Centralen och vek av vid Bo01. Gick inom Pulla på Pressbyrån och satte oss sedan på trädäcken, där vid båtarna. Helt vindstilla och sååå mysigt. Väl där kedjerökte vi och solade om vart annat. LOVING IT!

Nu när man har slutat bita på naglarna, som för tillfället är bruna, (nej, jag har inte grävt i analen) känner man nackdelen med det hela; det blir en massa felskrivningar på datan. Så ni vet...

Nästa vecka är det Jönköping som gäller, mellan torsdag och fredag. Ska upp på en arbetsintervju. Ja, jag vet att ni/du/vem som nu läser denna bloggajäveln tänker att "vafan ska du i Jönköping och göra? Typ världens ende" men jag känner ändå att jag inte forlorar något på att åka upp dit och gå på en intervju, absolut ingenting. Möjligtvis pengarna till biljetten upp och ner, men inte mer. Ska åka upp dit med Alex (som på fredagen ska vidare till Göteborg och Lina utan mig.) och ska sova hos Becki som pluggar där uppe. Ett dygn borta från Malmö, det ska jag nog klara. Jag åker hem på fredag morgon/förmiddag igen för på kvällen väntar det förfest och födelsedagsfirande hos Martina och sen utgång. GÅR JU BARA INTE ATT MISSA! För att sen på lördag se syster Jill gifta sig, wie. De ska gifta sig hemma i deras snygga och nyrenoverade hus så någon brudtärnejävel blev man inte. Syster Kamilla, gifta sig? Inte? Nä okej...

Det var det stora som händer nästa vecka. Nästa vecka igen händer det något storslaget, något utöver det vanliga. Jag fyller 21 på Långfredagen och jag luktar lite förfest hemma hos mig och sen utgång. Ja gud vad trevligt. (Nä jag stavar inte gud med stor g, för han/hon/den/det finns inte!)

För er som följer min mycket väl uppdaterade blogg så vill jag bara konstatera att hela menyn är äten.

Nu tänkte jag säga hejdå till er och gå tvärs över gatan.
Tja'rå, hej.

- sååå jävla trött.

På att vara hemma och höra ditt jävla fitthorkukidiotcpknullaanustjat. Bla bla bla är det enda jag hör just nu. Någon som vill ha inneboende?

Är även sååå jävla trött för att jag inte sover om nätterna längre. Jag har annat kul för mig. Kommer hem någon gång på morgonen och går upp vid 10. Det svider big time i ögonen men det är det värt, med tanke på vad jag har för mig om nätterna.

Igår jobbade jag och idag är jag ledig, skönt som fan. Jag ska till Ängelholm och kolla på innebandy med PQ hade jag tänkt :)

Alltså nä, det funkar inte att skriva nu. Sjukt frustrerad och vill bara slå in huvudet på någon. Hm, undra vem?!

- det var väl ett jävla tag sedan.

Jag kommer inte riktigt ihåg sist.

En del har hänt iaf. Jag har gått och blivit frisk igen. Dock har jag sprängande huvudvärk, men det är nog bara för att Martina satte sin armbåde i ögat/näsbenet på mig. Jag har jobbat, jag har varit ledig, jag har fått jobberbjudande, jag har myst med QP cheese, kedjerökt, supit mig själv undet bordet (det var ju ingen som ville ta tequila med mig, så då får jag väl dricka upp den själv!), jag har däckat, jag har skrattat, jag har gjort bort mig big time, jag har skrivit kärleksbrev, jag har gjort en inbjudan till den 2 april, och lite till... Inte jätteviktigt.

GALAPAGOSÖARNA <3

Jag orkar inte mer, det var inte kul att skriva.
Hej och hå, puss.

- sjuk och QP.

QP cheese och +meny, cola att dricka. Fast jag åt inte allt, fråga Martina.

Nu har jag varit förkyld i en vecka snart, och det började urarta i fredags. Idag är jag dock på bättringsvägar och det glädjer mig för inte orkar jag sitte inne och vara sjuk för ikväll är det jobb med Martina. Jag skrev en liten kärleksförklaring till henne på fejan igår. Hon blev rörd och började gråta :)
 
"Du är störd i huvudet, och det är jag också. Vi tänker lika och klickar samtidigt. Vi jobbar på samma ställe och hade jag fått välja hade jag bara jobbat med dig. Vi festar tillsammans och får minnesluckor samtidigt, vilket inte alltid är så jävla bra när man ska gå igenom vad som hände under kvällen. Jag älskar dina idiotiska kommentarer, när du leker Filippa Bark, när du står 10 centimeter från mig trots att jag inte är SÅ närsynt, när du lagar mat till mig, när du tar läsken och jag disken, när du berättar att Leia tagit dina använda trosor och legat på dem hela natten så det enda hon gör nu är att lukta f*tta, att du alltid somnar, att du tar första rundan och jag andra, att du är 2 dagar äldre än mig, att du ser ut som en kines precis som jag, att jag får vara hos dig när jag vill, att du älskar sex ungefär lika mycket som jag, när du gör golvdansen när du står själv på dansgolvet, när vi är ute och du stoppar ett finger mellan benen och frågar om jag vill lukta, att jag får ta på dina bröst precis när jag vill, att du kastar broccollibollar på mig så hårt att jag får blåmärken, att du såg på mig att jag mådde bra den gången jag åkte in på akuten i Spanien så vi slapp betala, att du skiter hjärtformade bajsar, när du skjuter upp ett finger i min röv och Marko tar all cred för det, att du bajsar med dörren öppen på jobb, att du låter mig röka från fönstret i ditt kök bara för du inte vill att jag ska stå och frysa där nere, när jag får låna ditt lippe, att jag alltid vet när du är på lurven då du kör ditt fyllesmile. Och såklart dig ♥."

Nu är jag så jävla idiothungrig så nu tackar jag för mig och mina skills att skriva kärleksförklaringar.
Xoxo, J.

RSS 2.0