- nej, jag tror inte det.

Jag är hemma i Malmö igen och har varit i 2 dygn. Det är delat. Ingenting har förändrats, allting känns likadant. Tråkig stad. Allt från vad Göteborg är. Det är det bästa. Förutom allt tråkigt med att vara hemma igen finns det positiva saker också, som att jag numera har mina vänner nära mig igen. Men ändå... FUCK! Jag kan inte släppa det.

I vilket fall som helst. Jag var på Slagt i fredags, med Alex, Challe, Kim och Paula. Vi började med förfest hemma hos Alex på Fridhem, hur kul som helst. Sen bar det av och taxiresan dit var sinnes. Challe var och är inte klok någonstans. Slagt var grymt! Inte varit där sen de stängde ner förra året, på midsommar. Från att ha varit där med Alex i princip varje helg så bara stänger det och vi hade ingenstans att gå. Det var kul! En Slagt-reunion med mig och Alex. Funny!

ewarsedtrcibyipnuoipmo,kmnbgvyc86irtufy. Jag är tom!

- finner inga ord.

Jag är just nu så lycklig att det verkligen inte finns. Igår var en sjukt rolig kväll! Jag, Anton och Jonas började lite nätt hemma hos mig och Anton, sen bar det av till Vino Pasta 3 där det var avslutningsmiddag med klassen. God mat, god dricka och sjuka skratt. Efter vi hade suttit där i x antal timmar gick jag, Anton, Malin och Jonas till Peakcock där vi var i ungefär en halvtimme, drog till Sticky istället. Anton och Malin stack tidigt och kvar var jag och Jonas. Ja jävlar vad det dracks. Efter det fick Jonas för sig att vi skulle vidare och jag är ju inte sen med att hänga på. Vi skulle till Parkern med körde (taxi!) förbi Berså och såg att det var öppet (dock hade Oskar den lilla ljugarN sagt motsatsen). Klart vi gick in! Ca. 20 minuter var vi där och x antal (gratis) Hubba Bubba-drinkar rikare. Tack Fadde! Och taaack Jonas för att du är så stor i mun och inte kan vara tyst om någonting. Så, nu vet hela Berså var jag höll hus i lördags och söndags.
     I vilket fall som helst... Efter det fick jag lite smått panik för mina cigg var slut och jag hade inte ett öre på mig, så jag stannade varenda taxibil och fråga efter cigg. 2 funna! Tog sen taxi hem till mig och Anton där Anton sov sedan långt tillbaka. Han är helt omöjlig att väcka, tro mig när jag säger det. Det ena ledde till det andra och så var jag där. Som Anton uttrycker sig: "Josefin, du är lort". Vad ska man göra?!

Herregud, glömde nästan att skriva det viktigaste. JAG FICK MVG! Alltvå MVG på hela kursen. Jag tror jag smäller av. Jag är så glad :) - och ikväll väntar Ministry of Sound!

F.Y.I så är det sjukt nice att åka buss. Sitter på bussen påväg till Malmö nu, och vad skulle jag då gjort utan min bebis? Just det, inget!

Glad över att komma hem och träffa mina älskade, men samtidigt sjukt sorgligt att bara åka från Göteborg och de jag har tillbringat 4 veckor med. Vi har blivit så tajta, det trodde jag inte. Jag kommer att sakna Natalis och mina pratstunder/ rökpauser, kommer sakna dig big time! Kommer sakna Antons och mina jag-pallar-inte-plugga-samtal och våra fylletåg. Kommer sakna Jonas idioti. Jag har nog aldrig träffat en roligare och vimsigare människa. Jag kommer att sakna Malin och hennes "positiva" inställning till allt-jävel. Kommer att sakna Louise fingeravtryck på baren, och att hon skrattar åt allt jag gör, typ. Kommer att saknar Johan också, såklart. Men framför ALLT, kommer jag att sakna Tommys träningsvärk och städning. Jaja, Gud bevars... Vi ses snart igen!

Nu ska jag sova, tänkte jag. Blev inte så mycket av den aktiviteten inatt.
Xoxo, J.

Fan, glömde. Kommer självklart att sakna vår lärare Daniel också. Sjukt grym, proffsig och rolig. You totally rock!

- livet suger atm.

Sådär ja, slutproven gjorda. Ingen aning om hur det gick, det får jag reda på ikväll på avslutningsmiddagen. Jävla skit! Jag vill verkligen inte hem, VERKLIGEN JÄVLA INTE! Vill stanna kvar här, och vara här för alltid. Dock har jag en liten plan, en hemlighetsstämplad sådan.

Jävlarövfittahorakukjävelidotsnorungestööör. Jag vill gråta!

Hejdå.

- blandade känslor.

Idag har det varit press på hög nivå i skolan. Det började med drinkprov, som gick strålande. Efter det väntade slutprov i flair, bar och free pouring. Flairen klarade jag bra, men har möjlighet till ett högre betyg i det så ska fixa ihopa ett moment alldeles strax. Baren gick väääldigt bra. Fick 94% (och mvg är 95%) pga av overpour på nån drink. Jag är glad ändå! Free pouringen som är så in i helvetes svår klarade jag inte, ungefär som alla andra. Av alla de som gör detta free pouring test så är det max 10% som klarar det. Jag var inte sååå långt ifrån, gick bättre än förväntat.

Nu är jag, som jag antar att ni förstod, äntligen hemma. Hemma och borta från all snö och slask. Kunde det inte bara INTE snöa? Lite less på detta väder nu. I vilket fall som helst... Jag ska snart laga middag, dvs. makaroner och ketchup, yummi. Efter det är det avstängd tv, avstängs mobil och all koncentration på vodka, rom, gin, tequila, öl, whiskey, vin, champagne, likör, bitters och alla de 100 drinkar vi lärt oss. Imorgon är det slutprov och får jag under 90% så ser ni inte mig fler gånger, för jag SKA HA det. Plus högre betyg i flairen. Synd bara att det är så jävla lyhört här. Tror inte grannarna uppskattar flaskkastning inomhus. Framför allt inte när den åker i golvet.

Hahah! En rolig sak. Jag skriver mer sen. Back to the studies!
Xoxo, J.


- sju timmar senare.

För sju timmar sedan satt jag här och skrev. Under de sju timmarna har jag hunnit skriva ner allt som har med vin att göra, pluggat drinkar, haft förhör med Anton, pratat med Alexandra (& gråtit en skvätt) och kollat Paradise Hotell. Egentligen en sak till, men jag säger icke! Nu är PH slut och jag ska återgå till pluggandet, helst innan ögonen går helt i kors. Imorgon smäller det!

Chips är för jävla gott, men just nu har jag cravings på en äggmacka.

Puss och godnatt!
Xoxo, J.

- har ni spelat frispel?

Om inte så har jag det. Gör det nu faktiskt, eller ja... För två timmar sedan, när jag skulle finslipa Tom Collins-rutinen. Det är flair jag pratar om, flaskkastning. Upp och ner, höger och vänster, bak och fram, hit och dit. Imorgon är det iallafall slutprov i bland annat det, flair (+ free pouring och bar). Det ska bli intressant. Free pouringen gick för övrigt över förväntan. Vissa dagar går det. Aja, idag ska jag iallafall råplugga. På mitt rum och INTE i soffan, för framför soffan står tvn på 6an, och på 6an är det Simpsons, Family Guy, 2½ men, how i met your mother och så vidare. Så sitter jag här så blir inga barn gjorda.

Nu ska jag sammanfatta allt som står under rubriken vin och sluta att zappa tvn.
Viii hörs! Xoxo, J.

- trött och rastlös, känd och smal.

Här sitter jag, i min fåtölj. Eller ja... Min och min, lägenhetens. Anton sover och har nu gjort det i ett tag. Det borde jag också göra, med tanke på min problem med att gå upp på morgonen. Jag ska snart, snart. Måste först och främst duscha, tvätta hår, borta tänderna, gå på toa, tvätta bort mitt smink, plugga drinkar och pilla ut linserna. Så att eeeh, sängen?! Vi ses om en timme eller tre.

Alltså nä, det här håller inte i längden. Linserna måste ut illa kvickt. Nu är de så torra att det känns som jag har en sandlåda i ögonen, och tänk er själv. Plus att varje gång jag blinkar sitter linserna kvar på ögonlocken, så ser gör jag inte i vilket fall som helst. Lika bra att ge upp nu! Jag förlorade, jag förlorade.

Hejdå då! Eller... Kanske en cigg innan?! Nja, för kallt och jag var precis ute. Behöver inte överdosera, ännu mer.
Xoxo, ciao! J.

- har sååå mycket ångest.

HELGEN! Vad ska jag säga? Den har varit underbar på alla sätt och vis. Lördagen var nog den bästa dagen på länge. Efter jag skrivit det föregående blogginlägget gjorde jag mig i ordning för att sen kila iväg på 21-årsfest till Lina med Anton och Jonas. Visst var det kul! Stannade där dock bara i en timme eller två. Sedan begav vi oss till Berså, såklart, och kuuul var det! Trodde jag hade blivit lämnad ensam, IGEN när Anton sa att han skulle gå. Trodde nämligen att Jonas skulle med. En timme senare hittar jag honom på dansgolvet. Blev av Jonas bjuden på en 8a P2a som egentligen inte alls behövdes och av Oskar en Fishershot som jag abolut inte behövde, med tanke på promillehalten jag låg inne med och sist jag drack fisher. Kvällen var den roligaste på länge och jag var inte hemma förrän 19 på söndagskvällen. Ja, fråga inte! Tack iaf.

Idag är det måndag och endast TRE dagar kvar. Blir gråtfärdig och kinkig bara jag tänker på det. Jag trivs så himla bra och vill bara inte alls hem. Eller jo, på sätt och vis. Hem och säga hej till alla, gå på Ministry of Sound med bästa Alex och jobba ihop massa pengar. Och seeen, typ bara åka upp igen och hoppas på det bästa och ge allt. Inte lönt jag söker jobb här uppe nu när det är vinter, det är så lite att göra. Men sen till sommaren kanske min största sannolika dröm går i uppfyllelse. Aja, vi får väl se. Har kanske hunnit till dess. Titta! Det är dagar som denna mitt ångestfyllda och miserabla jag pratar.

Iallafall! Fördelar med att komma hem till Malmö igen: träffa Alex, som jag har saknat så sinnessjukt mycket, och gå på Ministry of Sounds på Slagthuset med henne. Åh, vad jag längtar. Träffa alla andra fina människor, såsom Håkan och Kim. Våra filmkvällar alltså! Martina ska vi ju inte prata om. Jag har sååå mycket att berätta för dig! Och Challe?! Du och jag ska powerwalka. Ja usch vad vi ska powerwalka, dricka te och kedjeröka. Se allihopa! Jag har bara varit borta i en månad. Ändå helt okej mycket. Från att ha träffat bästa vänner varje dag så har man inte sett dem på en månad. WOOOH! Way to go Josie. Nä, på fredag ses vi! Och då är det Josefin-och-Kindvall-reunion-på-Slagthuset. Åh, cant wait!

Slutproven  på intåg! Free pouring, flair och bar på onsdag, och all teori och alla drinkar på torsdag. Jag ger mig inte! Har inte betalat 16.000 för att få G på något jag faktiskt är jävligt grym på. Nä, jag tror inte det!

Tillbaka till vin- och drinkplugg. På återséende då!
Xoxo, J.

- long time.

Tänkte återuppliva min blogg, och faktikst försöka att skriva regelbundet. Så, förlåt till er ynka max 10 personer som följt min blogg och tyckt att den varit intressant. Har tagit bort de gama inläggen, de var inte roliga längre.

Jag är ju i Göteborg nu, och pluggar till bartender. Första veckan trodde jag att jag skulle avlida så mycket som jag saknade alla hemma i Malmö. Nu, när det bara är en vecka kvar har jag ångest över att åka hem. Jag vill inte! Trivs så himla bra här. Staden är perfekt för mig och mina nyfunna vänner är underbara. Jag ska hem till Malmö nästa fredag, jobba lite och så, men sen efter det så lovar jag att jag kommer tillbaka! Jag kan inte mesa mig ur och ta det bekväma före chansningen. Det är här jag vill vara, i Göteborg. Stadens stad.

Igår var det drinkdrickning på skolan. Alla de 80-100 drinkar och shottar vi lärt oss blandade vi, och drack upp. Det blev en heldagsfylla med start vid 10. Efter vi slutat vid 15-tiden stack vi hem till mig och Anton för att fortsätta festeriet, vilket vi gjorde. Vid 00 bar det av till Berså, vår skola, som då är en nattklubb för er ovetande. Hade nästan kunnat stanna hemma och festat hela natten lång, hade mycket trevligare här. Det är oftast så, att man har roligare på förfesten än vad man har när man går ut. Men det var värt ett försök. Det blev inte sent iaf, inte för någon av oss. Jag och Anton var väl hemma vid 02.30, ish. Helt okej kväll, helt okej kväll!

Idag, vid 11.20, anlände mamma och pappa på Nils Ericson- terminalen för en dag med mig här i Göteborg. Mötte upp pappas kusin som bor här, gick en stund i stan och satte oss sen och åt på en restaurang vid Avenyn, yummi! De följde med mig hem för mamma skulle ha med sig lite av mina saker hem, sen tog de taxi till Centralen där bussen hem väntade.

Ikväll luktar det fest, IGEN! Jag kan inte säga annat än att jag gillar det.

På återséende, xoxo.
0736-413877, J.


RSS 2.0